Amasya Eczacılar Odası 7. yılını kutladı

Amasya Eczacılar Odası Başkanı Besim Gökalp, odanın kuruluşunun 7. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 2005 yılından beri 5 temsilcilik ve 108 eczane ile Amasya'da hizmet verdiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Gökalp, ?Türk Eczaneler Birliği'nin tüm toplantılarına ve etkinliklerinin tamamına katılmaya gayret etmekteyiz. Türk eczacılık hareketine ve ilimizdeki sağlık hizmetine en verimli ve sorunsuz hizmet şiarıyla çalışmaktayız. Yaptığımız çalışmalarda toplum sağlığını ve meslek dayanışmasını öne alıyoruz.? dedi. Amasya Eczacılar Odası ilaç deposundan yoksullara ve mültecilere de yardım edildiğini kaydeden Gökalp, ?2010 yılından bu güne kadar hastalarımızdan evde kullanılmayan, depolardan ve ilaç firmalarından hibe yoluyla gelen ilaçları bu şekilde yeniden değerlendirerek hem yoksul hastalarımıza yardımcı oluyoruz hem de ülke bütçesine katkıda bulunuyoruz.

Eczacılar Odası binamızdaki 80 kişilik toplantı salonunda meslektaşlarımıza zaman zaman bilgilendirme ve tanıtım toplantıları yapıyoruz. Tüm bu hizmetlerimizi, yenilediğimiz teknik alt yapımızla ve özveriyle çalışan iki çalışanımızla sürdürüyoruz.? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber