Öğrenci servis aracının çarptığı yaya öldü

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde öğrenci servisinin çarptığı kişi yaşamını yitirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 21:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zonguldak'ın Kilimli beldesinde öğrenci servisinin çarptığı kişi yaşamını yitirdi.

Kilimli beldesi Hisararkası Mahallesi 202 Evler sitesinde Ömer Çelik'in (53) kullandığı 67 S 0110 plakalı öğrenci servisi, sürücüsünün geri manevra yaptığı sırada aracın arkasından geçmekte olan Nermin Benzeş'e (56) çarptı.

Aracıyla ileri gitmek isteyen Çelik, öğrenci servisini hareket ettirememesi üzerine minibüsün arızalandığını düşünerek aşağıya indi.

Sürücü Çelik, aracın altında kalan Benzeş'i görmesi üzerine durumu polis ekiplerine haber verdi. Polisler, olay yerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile sağlık ekiplerini çağırdı.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede öğrenci servisinin altında kalan Benzeş'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 20 dakikalık çalışmanın ardından Benzeş'in cenazesini aracın altından çıkardı. Benzeş'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan sürücü Çelik'in polise verdiği ilk ifadesinde, aracında park sensörü bulunduğunu, geri manevra yaptığı sırada aracın arkasında kimseyi görmediğini, herhangi bir ses de duymadığını ve kazanın nasıl meydana geldiğini anlayamadığını söylediği öğrenildi.

Benzeş'in iki çocuğu ile yaşadığı bildirildi.

Muhabir: Ferdi Akıllı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber