Hastane baskınında gözaltına alınanlar serbest bırakıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2005 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ni basarak 3 kişinin yaralanması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde meydana gelen olayla ilgili gözaltına alınan Cemal K. (18), A.T. (17), T.M. (17), Deniz A.Ç. (23), Y.Ç. (16), Bilal D. (22), Enver K. (28) ve Adem İ. (22), polisteki sorgulanmalarının ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi savcıya ifade veren 8 genç, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Samsun'da bıçaklı ve sopalı yaklaşık 15 kişinin, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne baskın düzenleyerek 3 kişiyi yaralanması olayıyla ilgili 8 kişi gözaltına alındı.

Olay, Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde dün saat 19.00 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre, hastanede tedavi gören Cemal K. (18), bir hastayla kavga edince camları kırıp hastaneden kaçtı. Yakınlarını ve arkadaşlarını yanına alan Cemal K, daha sonra hastaneyi bastı. Hastanenin acil servisi, kantini ve girişteki güvenlik odasının camlarını kırıp masaları deviren ve eşyaları parçalayan bıçaklı ve sopalı yaklaşık 15 kişi, 3 kişiyi de yaraladı. Samsun polisinin kısa sürede müdahale ettiği olay sırasında biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirilen Cemal K. (18), A.T. (17), T.M. (17), Deniz A.Ç. (23) gözaltına alındı. 3 adet ruhsatsız tabancayı sokak üzerine atıp içinde bulundukları otomobili terk eden saldırganlardan Y.Ç. (16) kaçmak isterken yakalanırken, tabancaların sahibi oldukları belirtilen Bilal D. (22), Enver K. (28), Adem İ.(22) ise gece saat 01.45 sıralarında Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerine teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber