Elazığ'da engelliler için akülü araç kampanyası başlatıldı

Elazığ Valiliği, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve Elazığ Omurilik Felçlileri Derneği tarafından başlatılan kampanya ile ülke genelinde '101 Akülü Araç Kampanyası' çalışması başlatıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 22:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin farklı şehirlerini gezecek olan araçla engellilere alınacak akülü arabaların parasının toplanması hedefleniyor.

Tahsis edilen aracın üzerine kampanyanın duyurularının da yazıldığı otobüs bugün Valilik önünde basına tanıtıldı.

Tanıtım programına Vali Muammer Erol, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Elazığ Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ömer Çöteli ve Sanatçı Abdullah Şekeroğlu katıldı.

Elazığ Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ömer Çöteli yaptığı açıklama da, kampanyanın ülke genelinde sürdürülecek olması nedeniyle belirlenen illere gidilmesi için bir araca ihtiyaç vardı, bu kapsamda İl Özel İdaresi tarafından aracın temin edildiğini söyledi. Çöteli akülü araç bağışlayan firmaların logolarının kampanya süresinde otobüsün üzerinde kalacağını da sözlerine ekledi.

Sanatçı Abdullah Şekeroğlu ise böylesine önemli bir kampanyanın ülke genelinde bulunan Elazığlılar tarafından da destekleneceğini ve destek verenlerin isimlerinin aracın üzerine yazılacağını sözlerine ekledi.

Vali Muammer Erol ise ?101 Akülü Araç Kampanyasının? akülü araca ihtiyaç duyan engelli bireylerin ihtiyaçlarının karşılanmasında çok önemli olacağını ifade ederek, bütün engellilerin akülü araç ihtiyaçlarının karşılanmasına kadar benzeri çalışmalara destek olacaklarını söyledi. Vali Erol kampanyaya destek olan herkese de teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber