Vali Yazıcı, Çocuk Evleri sakinlerini ağırladı

Zonguldak'taki Çocuk Evi'nde kalan bir grup öğrenci, öğretmen ve bakıcıları, Vali Abdulkadir Yazıcı'yı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 22:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Abdulkadir Yazıcı, insanların belirledikleri hedeflere ulaşabilmesi için çok çalışması gerektiğini söyledi.

Vali Yardımcısı Yavuz Güner ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerafettin Akyüz'ün de katıldığı ziyarette öğrencilerden Zennube Tosun ve Yunus Emre Bostancı Vali Abdulkadir Yazıcı'ya bir buket çiçek takdim etti. En güzel çiçeğin kendileri olduğunu ifade ederek hediyeyi kabul eden Vali Yazıcı 0?16 yaş grubu çocukların kaldığı 4 ayrı çocuk evinden gelen minik konuklarının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Çocuklar ile tek tek ilgilenen Vali Yazıcı, öğrencilere ileride ne olmak istiyorsunuz sorusuna aldığı cevap karşısında şaşırdıİlginç cevaplardan birisi de minik Yasin'in şarkıcı olmak istiyorum cevabı oldu. Bu cevap üzerine minik Yasin'i yanına çağırarak bir türkü okumasını isteyen Vali Yazıcı türkü sonrasında Yasin'i alkışlayarak tebrik etti.

Sohbet sırasında küçük misafirlerine nasihatlerde de bulunan Vali Yazıcı, "Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Ben biliyorum ki büyüdüğünüzde hepiniz önemli mevkilere geleceksiniz. Ama bunu başarmak için derslerinize çok iyi çalışmanız gerekiyor. İnsanlar belirledikleri hedefe ancak çok çalışarak gelebilir. Bundan sonrada fırsat buldukça sık sık birlikte olacağız. Evlerinizde her türlü imkana sahipsiniz. Size düşen çok çalışmak ve başarılı olmak." dedi.

Vali Yazıcı, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber