Samsun TSO'dan Kaymakam Narinoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimi, İlkadım Kaymakamlığı'na atanan Ahmet Narinoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 19:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Narinoğlu, hayırlı olsun dileklerinde bulunan oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Samsun TSO Meclis Başkanı Sedat Demirci, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Bülbüloğlu ve Genel Sekreter Süleyman Karabük'ün katıldığı ziyarette İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Ticaret ve Sanayi Odalarının önemine işaret ederek, ?Sizler şehrin kimliğisiniz, sizler ticari anlamda kentimizin şehr-i eminisiniz.? dedi.

İlkadım gibi bir büyük ilçede görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Ahmet Narinoğlu, ?Ben 34 yıldır devletimize, milletimize hizmet ediyorum. Gittiğimiz her yerde de devletimizin yeni hizmet anlayışı olarak benimsediği insan odaklı, yerel ve sivil toplum eksenli çalışmaya önem gösteriyorum. Sizler kamuoyu oluşturan şehrin en büyük ve en güçlü sivil toplum örgütüsünüz. Sizlerin varlığı çok önemli. Sizlerle her alanda çalışmayı arzu ediyorum. Her zaman sizlerin fikir ve görüşlerinize açığız. İnşallah bundan sonra daha sık bir araya gelerek güzel çalışmalar yapacağız.? şeklinde konuştu.

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Kaymakam Ahmet Narinoğlu'na görevinde başarılar dileyerek, şunları söyledi: ?Bizim de hizmet binamızın sınırları içinde bulunduğu İlkadım ilçesi Türkiye'nin çoğu ilinden daha büyük ve daha fazla nüfusa sahip. İlkadım ilçemiz, Samsun'un merkezi ve aynası. Biz de sizler gibi şehrimize ve insanlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Sizler de bizleri kendinizden biri olarak kabul görün. İfade ettiğiniz gibi inşallah bundan sonra her alanda birlikte çalışıp, güzel hizmetleri ortaya çıkartacağız.?

Ziyarette hazır bulunan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Samsun TSO'nun eğitime yaptığı katkılarından övgüyle bahsederek, ?Samsun TSO'yu her zaman her anlamda eğitimin yanında görmekten çok memnunuz. Ne zaman yanınıza gelsek bizlere yardımcı oluyorsunuz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için yaptığınız giyecek yardımlarının dağıtım şeklini her yerde örnek olarak gösteriyoruz. Sizlere bir kez daha eğitime katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber