Bolu PTT'den tebrik kartı kampanyası

PTT Bolu İl Müdürlüğü, vatandaşlara mektup yazma alışkanlığı kazandırmak, yeni yıl tebrik kartını teşvik etmek amacıyla, 'Posta Kartı Bizden, Göndermesi Sizden' kampanyası düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bunun yanı sıra son yılbaşından 5 gün evvel 27 Aralık tarihinden itibaren kayıtlı küçük paketler ve kurye gönderilerinde de tarife üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak.

Bolu PTT Başmüdürü Sami Arlı, PTT tarafından düzenlenen 'Posta Kartı Bizden, Göndermesi Sizden' adlı kampanyayı tanıttı. Arlı, kampanyaların her yıl düzenlendiğini ifade ederek, vatandaşlara bu kampanyalarla mektup yazma alışkanlığı kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi. Her özel günde PTT olarak bu tür etkinliklere imza attıklarını belirten Arlı, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Her yılbaşı, dini bayramlar, özel günlerde olduğu gibi bu yılbaşında da yeni yıl nedeniyle PTT posta kartı gönderme kampanyası düzenlemiştir. Kampanyanın adı posta kartı PTT'den göndermesi sizden. Halkımıza mektup yazma alışkanlığı kazandırmak amacıyla, her yıl devam etmektedir bunun yanı sıra son yılbaşından 5 gün evvel 27 Aralık tarihinden itibaren kayıtlı küçük paketler, kurye gönderilerimizde de tarifemizin yüzde 10 indirim uygulanacaktır. Bu yılbaşı nedeniyle posta göndermek isteyen vatandaşlarımız 169 PTT servisini aradıkları takdirde, adresten gönderilerini alıp adrese yüzde 10 indirimle teslim edeceğimizi de ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber