Bayılan öğrencinin durumu iyi

Atatürk'ün Kayseri'ye gelişinin 93. yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılan törende baygınlık geçiren 75.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi 9. Sınıf öğrencisi Nadir Tav'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 22:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Tav'ın sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk olmadığı ve serum bitiminde hastaneden taburcu edildiği ifade edildi.

Kayseri Valiliği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

? Atatürk'ün Kayseri'ye Geliş Töreninde, tören esnasında bayılarak bayrağı yere düşürmemek için bayrak direğini süzerek aşağı yığılıp yere düşmüş arkadaşları ve Milli Eğitim yetkilileri tarafından tören alanının arkasına alınmış ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilisi tarafından ilk müdahale yapılarak ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülmüştür. Okulun beden eğitimi öğretmeni, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Elmalı hastaneye giderek öğrencinin takibini ve tedavisiyle yakından ilgilenmiştir. Nadir Tav'a serum takılıp, röntgen ve tomografisi çekilmiştir. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Elmalı'nın doktorundan aldığı bilgiye göre herhangi bir olumsuz durum olmadığı ve serumun bitiminde taburcu olacağı bildirilmiştir.?

Taburcu olduktan sonra Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret eden Nadir Tav'a, Çomaktekin çeşitli hediyeler sundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber