20 Araık 2012'den önemli gündem başlıkları

Haber Giriş : 20 Aralık 2012 07:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'da Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Genel Başkanı Naci Arkan ile beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 12.30'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kabul edecek, saat 14.00'da Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek, saat 15.00'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.00'da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul edecek,, saat 14.00'da 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2011 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine katılacak.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurulu'nda, saat 14.00'da 2013 Yılı Merkezi yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın tümü üzerinde son konuşmalar yapılacak. Parti grupları adına yapılacak konuşmalara hükümet adına Başbakan Yardımcısı Ali Babacan cevap verecek. Genel Kurul'da daha sonra 2013 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2011 Yılı Merkezi Yönetim Kesinhesap Kanunu Tasarısı açık oya sunulacak.

- CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, saat 11.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Bağımsız İstanbul Milletvekili Levent Tüzel, saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, saat 12.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

- CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, saat 13.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 10.00'daTOBB İkiz Kuleler'de, 31. AB-Türkiye Karma İstişare Komitesi Toplantısı'na katılacak, saat 11.45'te Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay'ı kabul edecek, saat 13.00'da Avrupa Parlamentosu İnsan Hakları Alt Komisyonu heyetini Bakanlık'ta kabul edecek.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, saat 11.00'da ?Polis ve Kanun Uygulayıcılarının Mesleki Sağlık ve Güvenliği Projesi? protokolünü imzalayacak.

- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, saat 10.00'da Ekonomi Muhabirleri Derneği üyeleriyle sohbet toplantısı yapacak.

- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 12.00'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan er ve erbaşların havayoluyla taşınması konusundaki protokolün imza törenine katılacak.

- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 10.00'da Siber Güvenlik Kurulu ilk toplantısına katılacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, saat 20.00'da Conrad Otel'de ?The European Business Award Ödül Töreni'ne katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saat 10.15'te ATO Congresium Fuar ve Sergi alanında gerçekleştirilecek ?II. Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı?nın açılış törenine katılacak.

- Ankara Üniversitesi tarafından, saat 09.00'da İbn-i Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Salonu'nda ?4. Tıpta Uygulama Hataları Sempozyumu? düzenlenecek.

- ATO Başkanı Salih Bezci, saat 15.00'da ATO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek ?Temel Gıda Hijyeni Eğitimi? ve ?Sertifika Töreni?ne katılacak.

- Okul sütü programı kapsamında UHT İçme Sütü Alım İhalesi, saat 14.00'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda yapılacak.

- Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, saat 11.00'da belediye ek hizmet binasında basın toplantısı düzenleyecek.

- Halkın Kurtuluş Partisi üyeleri, saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Birleşik Kamu-İş üyeleri, saat 13.00'da TBMM Dikmen kapısı önünde basın açıklaması yapacak.

- Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi üyeleri, saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- KESK üyeleri, saat 12.15'te Milli Müdafaa Caddesi SGK önünde toplanarak Meclis'e yürüyecek.

- Dev Sağlık-İş üyeleri, saat 10.00'da TİSK Genel Merkezi önünde basın açıklaması yapacak.

- Çağdaş Hukukçular Derneği, saat 12.00'da Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak.

- AIC Holding, saat 09.30'da Ritz Carlton Otel'de İtalyan inşaat grubu One Works ile İstanbul'da 3. havalimanı proje ihalesine katılım ile ilgili konsorsiyum anlaşması imzalayacak.

- Osmanlı Araştırmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, saat 09.30'da WOW Otel'de Bediüzzaman Said Nursi'nin Soy Ağacı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Manken Aslı Baş davası ile ilgili olarak Dr. Ahmet Bayer, saat 12.00'da Seyrantepe Club Flipper merkez ofiste açıklamalarda bulunacak.

- Eğitim Sen İstanbul Üniversiteler Şubesi, İTÜ Ayazağa Yerleşkesi'nde 25 Aralık'ta düzenlenecek kitlesel eyleme öncesi basın duyurusu yapacak.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- UEFA Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi grup maçları sonunda bir üst tura yükselen Galatasaray ile Fenerbahçe'nin rakipleri saat 12.30'da UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde yapılacak kura çekimiyle belli olacak.

- Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda 2 maç yapılacak, program şöyle:

18.00 Mersin İdmanyurdu - Medical Park Antalyaspor

20.30 Trabzonspor - Eskişehirspor

- Beko Basketbol Ligi'nin 11. hafta 2 maçla tamamlanacak, program şöyle:

18.00 Olin Edirne - Mersin Büyükşehir Belediyesi

20.30 Beşiktaş - Anadolu Efes

- Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

- Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında, kendi sahasında Kardemir D.Ç. Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Çankaya Köşkü'nde sırasıyla; Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Genel Başkanı Naci Arkan ve Beraberindeki heyeti, Başbakan Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel?i kabul edecek. (11.00/12.30/14.00/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Konut'ta Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'i kabul edecek. Başbakan Erdoğan daha sonra TBMM'de 2013 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu tasarısı ile 2011 yılı merkezi yönetim kesin hesap kanunu tasarısının görüşmelerine katılacak. (11.00/14.00)

POLİTİKA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, askeri birliklerin havayolu ile taşınmasına ilişkin protokolü imzalayacak. (12.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Polis Akademisi'nde ?polis ve kanun uygulayıcılarının sağlık ve güvenliği projesi' protokolü imza törenine katılacak. (11.00)

GÜNCEL

Türk Tabibleri Birliği, şehir hastaneleri projesine ilişkin Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

İzmir Valisi Cahit Kıraç başkanlığında EXPO Yönlendirme Kurulu Toplantısı yapılacak. (11.00)

SPOR

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 1. maçlarında Mersin İdman Yurdu - Medical Park Antalyaspor ve Trabzonspor - Eskişehirspor karşı karşıya gelecekler. (18.00/20.30)

Beko Basketbol 1. Ligi'nde 11. hafta Olin Edirne-Mersin Büyükşehir Belediye ve Beşiktaş-Anadolu Efes takımları karşı karşıya gelecek. (18.00/20.30)

Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri İsviçre'nin Nyon şehrinde çekilecek kuralar sonrasında belli olacak. (12.30/15.00)

İHA-CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber