Mutafoğlu öğrencisi okçulukta Gaziantep birincisi oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen düzenlenen Okçuluk Turnuvası'nda Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Toy il birincisi oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 91'nci yılı kutlamaları çerçevesinde Gazikent Spor Salonu'nda organize edilen müsabakalarda Yıldız Bayanlar Kategorisi'nde yarışan Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Toy 250 puan alarak il birincisi oldu. Ödül törenini heyecanla beklediklerini kaydeden Beden Eğitimi Öğretmeni Gülhan Koç, "Okulda yaptığımız provaların ve öğrencilerimizin disiplinli çalışmalarının sonucunda bu başarıyı elde ettik. Okçuluk öğrencilerimizin severek yaptıkları bir spor. Onlara hem bedenen hem de zihinsel olarak fayda sağladığına inanıyorum.? dedi.

22 Aralık'ta Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Denizlide düzenlenecek olan turnuvaya Özel Mutafoğlu Anadolu Lisesi'ni temsilen Genç Bayanlar Kategorisi'nde yarışacak olan Zeynep Toy, Sümeyye Koca ve Esranur Demir ile katılacaklarını belirten Gülhan Koç, öğrencilerine sonuna kadar destek verdiklerini kaydetti. Gaziantep birinciliğinden sonra Denizli yolunun da kendilerini açılmasından dolayı son derece memnun olduklarını belirten Zeynep Toy, aynı başarıyı Denizli'de de elde etmek için çok çalıştığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber