Girişimciye kredi imkanı sağlayan eğitimler başladı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve KOSGEB işbirliğinde gerçekleştirilen ve 26 gün sürecek olan 'uygulamalı girişimcilik eğitimi' başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 17:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlere, KOSGEB'e sunacakları projelerin kabul edilmesi halinde 30 bin TL'ye kadar geri dönüşümsüz kredi imkanı sunulacak.

GTO'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, GTO MEKSA Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 25 kursiyerin katıldığı eğitim programının 4 modül başlık altında düzenlendiği belirtildi. ?Girişimcilik Özelliklerinin Sınanması', ?İş Planı Kavramı ve Öğeleri', ?İş Planı Öğelerinin Pekiştirilmesine Yönelik Atölye Çalışmaları' ve ?İş Planı' başlıkları altında gerçekleştirilen eğitimlerin haftanın 3 günü, günde 6 saat olarak gerçekleştirildiği kaydedildi. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: ?24 saati atölye çalışmaları olmak üzere toplamda 70 saat sürecek olan eğitimlere Mehmet Şentürk eğitimci olarak katılıyor. Girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması amacını taşıyan eğitim programından KOBİ'lerin yanı sıra girişimciler de yararlanmakta. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmayı da amaçlayan eğitimi başarıyla tamamlayarak belgesini alan ve KOSGEB'e sunulan projesi kabul edilenlere 30 bin TL' ye kadar KOSGEB tarafından geri dönüşümsüz destek verilmektedir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber