İstanbul Sarıyer'de helikopter kaldırıma indi

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 20:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da kötü hava koşullarından etkilenen bir helikopter, Sarıyer sahiline zorunlu iniş yaptı

İstanbul dün geceden bu yana yoğun kar yağışı altında. Yoğun kar yağışı ve buzlanma trafik kazalarına neden olurken İstanbul Sarıyer'de bir helikopter kaldırıma iniş yaptı. Denize sadece bir kaç adım uzaklıktaki yaya kaldırımındaki helikopter bugünün en ilginç görüntüsünü oluşturdu.

PİLOTUN MUCİZE İNİŞİ

Kötü hava koşulları nedeniyle bir helikopter sarıyer sahilinde yayaların yürüyüşüne açık olan tretuvara zorunlu iniş yaptı.. Hema Endustri A.Ş' ye ait helikopter yolu sahilden geçeni hayretlere düşürecek manzara oluşturdu.

HELİKOPTERDE KİMLER VARDI?

Kötü hava koşulları yüzünden boğaz sularına sadece santimetreler kala kaldırıma zorunlu iniş yapan helikopter, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat ile kızı İpek Hattat'ı taşıyordu.

Pilotunun hem kendi hem de taşıdığı yolcuları olası bir ölümden kurtaran başarılı iniş yaptırdığı helikopterde bulunan 4. kişinin ise asistan Ataman Gencer olduğu öğrenildi.

DHA'nın sorularını yanıtlayan şirket yetkilisi baba - kız Hattatlar, olay nedeniyle büyük bir şok yaşadıklarını, helikopter pilotu Mehmet Aksel'in çok zor koşullarda başarılı bir iniş yaparak herkesin canını kurtardığını belirtti. Şirket helikopterinin bugün Amasra'dan havalandığı, Hattatların enerji alanındaki bir yatırım nedeniyle Amasra'da bulunduğu açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber