2 yaşındaki çocuk soba kurbanı oldu

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, annesi ise hayat mücadelesi veriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Aralık 2012 07:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük'e bağlı Dodurga Beldesi'nde yaşayan Hatice Çizmeli (23) ve oğlu Osman Çizmeli (2) sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Akşam saatlerinde işten evine dönen Selahattin Çizmeli, evine girdiği esnada eşinin ve oğlunun yerde baygın halde yattığını gördü. Bunun üzerine baba Çizmeli, beldenin Belediye Başkanı Ahmet Yetim'i arayarak yardım istedi. Eve gelen Belediye Başkanı Yetim, beldede 112 ambulansı bulunmadığından ötürü baygın halde bulunan Hatice Çizmeli'yi ve oğlu Osman Çizmeli'yi belediyeye ait otobüsle Bozüyük Devlet Hastanesi'ne gönderdi. 2 yaşındaki Osman Çizmeli'nin hastane yolunda hayatını kaybettiği, anne Hatice Çizmeli'nin ise Bozüyük Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne (ESOGÜ) sevk edildiği öğrenildi. Durumu ağır olan Hatice Çizmeli'nin Eskişehir Hava Hastanesi'nde tedavi altına alındığı bildirildi.

Gazetecilere olayı anlatan Belediye Başkanı Ahmet Yetim, ?Akşam Selahattin Çizmeli beni aradı ve başkanım çabuk ambulans gönder dedi. Koşarak evine doğru gittik ve bu sırada beldede ambulans olmadığından dolayı belediyenin otobüsünü çağırdık. Daha sonra anne ve oğlunu otobüse bindirerek hastaneye doğru gönderdik. Ardından da çocuğun vefat ettiğini annenin ise Eskişehir Hava Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu öğrendik? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber