Evini su bastı 5 çocuk annesinin gözyaşları

Adana'nın Doğankent Beldesi'nde şiddetli yağışlar nedeniyle evini su basan 5 çocuk annesi kadın, "Çocuklarım nerede yatacak" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava Adana'da da hafta boyunca etkili oldu. 5 gün boyunca aralıksız yağan yağmur nedeniyle Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Beldesi'nde çok sayıda evi su bastı. Evlerini su basan vatandaşlar görevlilerin zamanında gelememesinden şikayetçi olurken, kendi imkanlarıyla evlerine giren suları boşaltmaya çalıştı. Ellerine aldıkları kovalar ile su çeken vatandaşlar her yağmurda aynı manzara ile karşı karşıya kaldıklarını bir türlü önlem alınmadığını belirterek, "Sokağı yüksek yapmışlar yağmur yağdığı zaman nereye gidecek bizim eve girecek. Burayı söylüyoruz bir türlü düzeltmiyorlar. Her yağmurda evimizi su basıyor. 4 gündür su baskını ile uğraşıyoruz" dediler.

"EVİMİ SU BASTIĞINA YANMIYORUM, ÇOCUKLARIM NEREDE YATACAK"

Evinin her tarafını su bastığını çaresiz beklediğini söyleyen 5 çocuk annesi Kezban Eroğlu gözyaşları içinde, her yağmurda evini su bastığını söyleyerek, "Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Evin her tarafını su bastı çocukları okula bile gönderemedim. Şimdi ben çocukları nerede yatıracağım. Her yer ıslak. Ben evi su bastığına yanmıyorum, çocuklarım hasta olacak nerede yatacak ona yanıyorum. Her zaman böyle rezil oluyoruz. Bizim sesimizi kimse duymuyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber