Cami inşaatı için taksitle yardım kampanyası

Samsun'un Çarşamba ilçesi Çınarlık beldesinde yaptırılan Merkez Camii'nin inşaatı yarım kaldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 08:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Caminin yapımını üstlenen dernek yönetimi, 200 bin liralık maddi ihtiyacı karşılamak için her biri bin liralık yardımda bulunmak kaydıyla 200 kişiye açık davet yaptı. Dernek, yardımların 1, 2 ve 4 taksit olarak kabul edebileceğini bildirdi.

Çınarlık beldesinde yapımına 20 ay önce başlanan Merkez Camii inşaatı çeşitli maddi imkansızlıklar nedeniyle yarım kaldı. İki katlı olacak şekilde planlanan ve alt katı tamamlanarak ibadete açılan, ancak üst katı, kubbesi ve minareleri yarım kalan caminin inşaatını üstlenen dernek yönetimi yardım kampanyası başlattı. Dernek, 200 bin liralık maddi ihtiyaç tablosu çerçevesinde her biri bin liralık bağış yapması kaydıyla 200 kişiye caminin etrafına astığı panolarla yardım çağrısı yaptı. Dernek, ayrıca ilanda 1, 2 ve 4 taksitle bin liralık yardımı hayırseverlerin ödeyebileceğini duyurdu.

HAYIRSEVERLER TABLO İLE İLAN EDİLİYOR

Yardım kampanyasına şu ana kadar 62 kişi katılırken yaptıkları nakit ve taksitli ödemelerle caminin ibadete açılan kısmında bu kişilerin adları cemaate tablo ile duyuruluyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber