Başbakan Erdoğan, öğrenim kredisinin yüzde 30 artışla 90 milyon liraya ve krediden yararlanan öğrenci sayısının da 500 bine çıkarılacağını açıkladı.

Haber Giriş : 12 Kasım 2003 05:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başbakan Erdoğan öğrencilere verilen kredilerin 90 milyona çıkarıldığını açıkladı

Başbakan Erdoğan, öğrencilere verilen kredilerin 90 milyona çıkarıldığını, işçilerin ikramiyelerinin bugünden itibaren, Bağkur ve işçi emeklilerinin maaşlarının ise bayramdan önce ödeneceğini söyledi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, öğrencilere, kamu çalışanlarına ve Bağkur ve işçi emeklilerine müjde verdi. Öğrencilere verilen kredinin 90'ar milyona çıktığını belirten Erdoğan, bunun artırılacağını söyledi. Erdoğan, kamu işçilerinin ikramiyelerinin bugünden itibaren bağkur ve işçi emeklilerinin maaşlarının bayram öncesi ödeneceğini açıkladı. Başbakan Erdoğan, AK Parti grup toplantısında hükümetin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erdoğan, bir yıl önce iktidara geldiklerinde siyaseti kilitlenmiş, ekonomisi karaya oturmuş, yöneticileri yönetemez olmuş, dış itibarı tamamen tükenmiş, umutları kararmaya yüz tutmuş bir ülke ile karşılaştıklarını söyledi.

Ülke ayağa kalktı

Bir yıllık iktidarları sonunda Türkiye'yi ayağa kaydırmayı başardıklarını, her bireyin önüne yeni bir hedef koyabilmeyi başardıklarını ifade eden Erdoğan, Türkiye'nin ayağa kalkmasından, yeniden ileri adımlar atmaya başlamasından rahatsız olanların bulunduğunu kaydetti. Erdoğan, milletvekillerine, "Sizlerden ricam; siyasetin onurlu ve büyük kazanımları olduğu kadar, zorlukları ve sıkıntıları olduğunu da aklınızdan hiç çıkarmamanızdır" dedi.

Konuşmasında muhalefeti eleştiren Erdoğan, Türkiye millet ve çocukların geleceği için bir hayali, bir düşüncesi, bir projesi olan varsa kendilerine gelmelerini istedi. Başbakan Erdoğan, "Türkiye için güzel bir hayali olmayanlara, bozuk plak gibi hep aynı kara şarkıyı çalanlara da asla yüzvermeyelim" dedi.

Yenişafak

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber