Bolu'da trafik kazası: 1 öğretmen öldü, bir öğretmen yaralı

Bayan öğretmen Nurhan T.?nin kullandığı otomobil, yolun kenarında otomobillerine binmek üzere olan Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinden Orhan Kahraman ve Atatürk Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Serkan Kartallıoğlu'na çarptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 01:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumartesi akşamı Kalıcı Konutlar'da meydana gelen kazada, bayan öğretmen Nurhan Tağci?nin kullandığı otomobil, yolun kenarında otomobillerine binmek üzere olan Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi öğretmenlerinden Orhan Kahraman ve Atatürk Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Serkan Kartallıoğlu'na çarptı. Kazadan sonra İzzet Baysal Bolu Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan yaralılardan 36 yaşındaki Edebiyat Öğretmeni Orhan Kahraman yoğun bakımda tedavi görmekte iken hayatını kaybetti. Kazada başından ve çeşitli yerlerinden yaralanan 40 yaşındaki Serkan Kartallıoğlu'nun ise tedavisi sürüyor.

Görünmez kaza şöyle oldu;

Görünmez kaza Kalıcı Konutlar'ın Yaşamkent Mahallesi'ndeki İkiz Evler Sitesi'nin önünden geçen çevre yolunda saat 18,30 meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serkan Kartallıoğlu ailesi ile birlikte Orhan Kahraman'ın evine yemeğe gittiler. Yemekten sonra ailelerini evde bırakarak birlikte dışarı çıkmak istediler. Evden çıkıp Serkan Kartallıoğlu'nun otomobiline doğru yürüdüler. Kazı çalışması nedeniyle, sitenin girişi ve kaldırım çamur olduğu için, otomobilin yanına doğru giderken yoldan taraftan yürümeyi tercih ettiler. Bu sırada yoldan geçmekte olan Nurhan Tağci yönetimindeki 06 AN 8887 plakalı otomobil, yolun karanlık tarafında yoldan yürüyen yayaları fark edememesi sonucu, Orhan Kahraman ve Serkan Kartallıoğlu'na çarptı.

Çevresinde çok sevilen ve saygı duyulan bir öğretmen olan Özel Gürtan İlköğretim Okulu öğretmenlerinden sürücü Nurhan Tağci kazadan sonra sinir krizleri geçirdi. Tağci ifadesinde, "Uzun yıllardan beri araç kullanan bir sürücüyüm. Yolda yürüyen yayalara çarptığımda, kaza yaptığımı anladım. Yolun karanlık olması nedeniyle kendilerini hiç fark etmedim? dedi.

Cenaze ilanı;

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Asuman KAHRAMAN'ın eşi, Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni Orhan KAHRAMAN elim bir kaza sonucu 23.12.2012 (Pazar) günü vefat etmiştir. Cenazesi Pazartesi günü (24.12.2012) saat 10:00 da Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde yapılacak törenden sonra, Kalıcı Konutlar Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir.

Kaynak: BolununSesi Gazetesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber