Kaymakam Demirci, şampiyon öğretmeni kabul etti

Silopi Kaymakam Suat Demirci, Güney Kore'de düzenlenen Hapkido Turnuvası'nda şampiyon olan öğretmen Pınar Demiray'ı makamında kabul etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Demirci, 25-26 Kasım tarihlerinde Seul'de düzenlenen Hapkido Turnuvası'nda Demiray'ın altın madalya kazanmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Şırnak'ın adının bu tür organizasyonlar ile anılması bizleri sevindirdi. Altın madalya kazanan sporcumuza her türlü desteğimiz olacaktır. Kendisine tekrar bu madalyayı Türkiye adına aldığı için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şampiyon Pınar Demiray ise Silopi'den Seul'e çok uzun bir yolcuktan sonra vardıklarını ve ardında dinlenmeden maçlara çıktığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Aralarında birçok ülkenin katıldığı turnuvanın şampiyonasında ülkeme altın madalyalar kazandırmak beni çok mutlu etti. Ben antrenmansız olarak turnuvaya katıldım ama çok şükür en iyi derece ile ülkeme döndüm. Doğuda çalışmak, başarılı olmak bir ayrıcalıktır, eğer ben bu vatanın bir öğretmeniysem eğer tüm ülkenin sınırlarında çalışma ve yaşama özgürlüğüm varsa ben tüm kalbimle çalışırım. Türkiye demek sadece batı demek değildir. Dışarıdan beni arayanlar oldu, arkadaşlarımdan soranlar oldu 'neden öyle bir teklifi geri çevirdin ya da orada nasıl çalışabiliyorsun-' diye. Ben gerçekten vatanını milletini seven bir bireyim. Doğu sınırını görüp kaçan biri değilim. Zor şartlar altında çalıştığım doğrudur ama tek çalışan ben değilim birçok meslektaşım burada benimle aynı kaderi paylaşıyor. Bir insan vatanını gerçekten seviyorsa doğu batı ayrımını yapmaz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber