Esrarın kokusunu naftalinle bastırıp kaçıracaklardı!

Adana'da 520 kilogram esrar ile 15 gram kokain ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 12:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayla ilgili 25 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu tacirlerinin ellerindeki esrarı kaçırmak için paketlerin arasına naftalin koydukları ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu, değişik illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri piyasaya sürmeye çalıştığı belirlenen kişilere yönelik çalışma başlattı. Bu kişilerin ev, işyeri ve araçlarındaki aramalarda 520 kilogram esrar, 20 pakette 15 gram kokain ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 1 milyon 500 bin lirayı bulduğu bildirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 25 kişi "uyuşturucu madde ticareti" suçlamasıyla adli mercilere sevk edildi.

Bu arada, esrar tacirlerinin kokuyu bastırmak için uyuşturucu paketlerin arasına naftalin koyarak narkotik köpeklerini yanıltmak istedikleri ortaya çıktı. Polis daha önceki aramalarda, esrar kokusunun tezekle bastırılmak istendiğini belirlemişti.

Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada ise "İnsanlık için en büyük tehditlerden biri olan uyuşturucu madde kullanımı ve bunların ticareti ile yasadışı örgütlerin haksız kazanç sağlamalarını engellemek için kararlı mücadelemizde, teşkilatımıza her zaman destek olan Adanalı vatandaşlarımız en büyük güç kaynağımız olmaya devam etmektedir." denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber