Prof. Dr. Hatipoğlu, 'Batman Buluşmaları'nda sevenleriyle bir araya geldi

İlahiyatçı Prof Dr. Nihat Hatipoğlu, Batman'da konferans verdi. Hatipoğlu, gösterilen ilgilin şahsına değil, İslam'a ait olduğunu söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 14:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Prof Dr. Nihat Hatipoğlu Batman Park AVM'nin düzenlediği 'Batman Buluşmaları' adı altındaki programda Batmanlı sevenleriyle buluştu. Batman Park Alışveriş Merkezi'ni tıklım tıklım dolduran seyirciler tarafından büyük bir coşku ve teveccühle karşılanan Hatipoğlu, Batman'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmasında kendine has üslubuyla Peygamberimizin hayatından ve yüce ahlakından kesitler veren Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, kendisine her yerde gösterilen ilginin Nihat Hatipoğlu'na değil peygamber aşkına olan sevginin yansıması olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin hayatından çeşitli örnekler vererek, özellikle anne ve babalara seslendi ve çocuklarına peygamber hayatını ve ahlakını anlatmaları konusunda uyardı.

Yaklaşık 2 saat süren konferansı alkışlar arasında tamamlayan Prof Hatipoğlu'na konferans bitiminde çiçek verip kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmeye çalışan hayranları uzun kuyruklar oluşturdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber