Tunç: Kaza, önündeki aracın, makam aracının önüne doğru kırmasıyla oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Genel Başkan Mustafa Destici'nin yaralandığı trafik kazasının, ?seyir halindeyken önündeki aracın, aniden makam aracının önüne doğru kırarak çarpmasıyla' meydana geldiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza ile ilgili Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) bilgi veren Genel Sekreter Tunç, Genel Başkan Mustafa Destici'nin, Gazze-Mısır dönüşü izlenimlerini aktarmak üzere Samantoyoluhaber TV'de saat 10.00'da katılacağı programa gitmek üzere yolda olduğunu belirtti. Tunç, şöyle devam etti:

?70 kilometre ile seyir halindeyken, öndeki aracın aniden makam aracının önüne doğru kırmasıyla aracımıza çarpıyor. Makam aracı kontrolü kaybedip önce direğe sonra da ağaca çarpmak suretiyle duruyor. Kaza esnasında cama, koltuğa savrulmak suretiyle yaralanan Genel Başkan Mustafa Destici, hızlı bir şekilde GATA'ya kaldırıldı. Kaza anında makam şoförü ve koruma yaralandı. Ciddi bir trafik kazası sonucunda GATA Acil'de ilk müdahalesi yapılan Genel Başkan Destici, daha sonra Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Beyin tomografisi ve diğer tetkikleri yapılan Genel Başkan Destici, şoförü ile (korumasi ayakta) hastanede kontrol altında yatıyorlar. Şu anda tetkiklerinde anormal bir durum gözükmüyor. Yarın sabah tüm kontrolleri yapıldıktan sonra taburcu olması bekleniyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber