Baca temizliği yaparken 10 metreden beton zemine düştü

Evinin çatısına çıkarak bacayı temizlemek isteyen 35 yaşındaki Erdinç Göçmen 10 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 08:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde sabah saatlerinde evinin çatısına çıkarak bacayı temizlemek isteyen 35 yaşındaki Erdinç Göçmen 10 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Edinilen bilgiye göre Hükümet Caddesi No: 38 adresinde ikamet eden Erdinç Göçmen, sabah saat 08.00 sıralarında evinin çatısına çıkarak tıkalı bacayı temizlemek istedi. Kiremitlerinin buz tutmasından dolayı ayağı kayan Göçmen, yaklaşık 10 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Eşinin çatıdan düştüğünü gören eşi Emine Göçmen ise 2 yaşındaki çocuğu Cihan Göçmen'i de yanına alarak eşinin yanına koştu. Eşini kanlar içinde görerek feryat eden Emine Göçmen olay yerine gelen sağlık ekiplerince sakinleştirilirken, başından ağır şekilde yaralanan Erdinç Göçmen ise ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan 2 çocuk babası Erdinç Göçmen'in kafasında travma olduğu için şuurunun bulanıklaştığı ve sağ kalçası ile sağ kol dirseğinde kırıklar olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunan Göçmen'in tedavisi devam ediyor. Bu arada Erdinç Göçmen'in yaklaşık 10 gün önce de baca temizliği için çatıya çıktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber