Bu kez veliler yarıştı, öğrenciler alkışladı

Bursa Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi, veliler için bir bilgi ve yetenek yarışması düzenledi. Genel kültür ve beceri olarak iki ayrı kategoride yapılan yarışmaya 12 veli katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 10:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Okulun öğretmen ve öğrencileri yarışmayı heyecanla izlerken yarışmacılara alkışlarla destek verdi. 15 genel kültür sorusunun yer aldığı yarışmada, özellikle beceri kategorisi çekişmeli geçti.

Öğrencilerin de heyecanla ailelerini desteklediği yarışmada kareoke, patates soyma, verilen harflerden en uzun kelimeyi oluşturma, dart gibi beceri oyunları yer aldı.

Velilerden Bayram Köseoğlu, Zekeriya Yıl ve Hamide Arıkan'ın bulunduğu grup birinci olurken, Hüsyin Köse, Reşit Han, Fatma Atalay, Hatice Özdemir'in yer aldığı grup ikinciliğe hak kazandı.

Yarışmayı son derece keyifli bulduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nejmi Aydın, ?Yapılan bu organizasyon, velilerin okula karşı bir sıcaklık hissetmeleri adına son derece önemli. Çocukların başarılı olabilmeleri için veli-öğretmen işbirliği kaçınılmaz bir unsur. Ailelerin çocuklarının çoğu vaktinin geçtiği okullarda yaşanan sorunlara, yeniliklere, değişikliklere karşı yabancı kalmaması için okul ortamından uzak olmaması gerekiyor. Bu önemli ayrıntının farkına varan ve sosyal etkinliklerle her zaman adını duyuran Faik Çelik Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni tebrik ediyor, bu tür faaliyetlerin devamını diliyorum.? dedi.

Yarışmada birinci olan veliler ödüllerini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın'ın elinden aldı. Birinci olan grup nevresim takımı, ikinci grup saç bakım uygulamaları ve üçüncü grup ise okul kafeteryasında öğle yemeği kartı ile ödüllendirildi. Yarışmaya katılan tüm velilere de katılım belgesi ile havlu hediye edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber