Adıyaman'a yeni spor salonu yapılıyor

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Esentepe Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden 2 bin 500 kişi seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnşaatı gezen Vali Mahmut Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile birlikte yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Demirtaş, il genelinde genç nüfusun hızla arttığını belirterek şöyle konuştu: "Bu yüzden gençlerimiz, spor alanları ve sosyal aktivitelerini yapabilecekleri mekanlara ihtiyaç duymaktadırlar. İlimizde Gençlerimizin daha iyi fiziki şartlarda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla önemli tesisler inşa ediyoruz. Bu tesisler gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yaparak ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunacak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan da uzak durmalarını sağlayacaktır.?

İnşaatı devam eden ve yaklaşık 13 milyon 70 bin TL'ye mal olacak kapalı spor salonuyla ilgili Vali Demirtaş şu bilgileri verdi: " 750 kişilik bir kapalı spor salonuna sahip olan Adıyaman'da lisanslı sporcu sayısı 30 bini geçti. Ancak mevcut salon yeterli olmadığından yeni salonu 29 Ekim 2013'e yetiştirmeyi planlıyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber