Dün açılan yolda bugün kaza oldu

Kartepe Uzunçiftlik'te devam eden çalışmalardan sonra dün faaliyete geçen Sapanca yolunda iki araç çarpıştı. Şans eseri ucuz atlatılan kazada bir kişi yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre Sarımeşe sapağından Sapanca yoluna kontrolsüz bir şekilde çıkan Kadir D. idaresindeki 41 NN 890 plakalı otomobil, Ercan B.'nin kullandığı 34 DM 1301 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle karşı yöne geçen kamyonet, yol kenarındaki beton direğe çarparak durabildi. Sıkıştığı kamyonetten olay yerine gelen ambulans ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu çıkarılan Ercan B., İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Otomobilde bulunanlar ise kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Ehliyetinin bulunmadığı anlaşılan Kadir D. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürürken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan kazanın meydana geldiği yoldaki esnaf, yolun kontrolsüz bir şekilde trafiğe açıldığını savunarak, ?Eski yolda da çok sayıda kaza oldu. Hiçbir önlem alınmadı. Bu yol daha dün trafiğe açıldı, bugün kaza oldu. Yol kenarındaki elektrik direği olmasaydı araç eve girecekti. Burayı kontrolsüz bir şekilde trafiğe açtılar. İnşallah daha büyük kazalar olmadan yetkililer önlem alır. Buraya ışık ve bariyer istiyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber