Şanlıurfa'da öğretmen çift sobadan zehirlendi: 1 ölü

Şanlıurfa'nın Üçkonak köyünde öğretmenlik yapan öğretmen çift sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 14:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğretmenlerden Talip Bulutlar (29), hayatını kaybederken aynı okulda ücretli öğretmenlik yapan eşi Nazmiye Bulutlar ise felç geçirdi.

Şanlıurfa merkeze bağlı Üçkonak köyündeki okulda 6 yıldır öğretmenlik yapan Talip Bulutlar ve eşi Nazmiye Bulutlar dün sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Öğretmenlerinin okula gelmemesi üzerine diğer öğretmenlere haber veren öğrenciler acı gerçeğin ortaya çıkmasını sağladı. Bulutlar çiftinin evine kadar giderek kapılarını çalan mesai arkadaşları, telefonlarına da cevap verilmemesi üzerine eve okula bırakılan yedek anahtarla girdi. Öğretmenler Talip Bulutlar ve eşinin hareketsiz yatan görüntüsü ile şok oldu. Çağrılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderilen çiftten Talip Bulutlar yaşama gözlerini kaparken, eşi Nazmiye Bulutlar'ın ise felç geçirdiği öğrenildi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İcli, tedavi gören Nazmiye öğretmeni hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Gaziantepli olduğu öğrenilen öğretmen çiftin okulunda ise bugün yas vardı. 6 okulun görev yaptığı köyde okullar bir günlüğüne tatil edildi. Öğretmensiz kalan öğrenciler ise öğretmeninin evinin önünde yas tuttu. Öğretmenlerden geriye kırık bacadan yükselen soba borusu, evin içerisinde serilmiş yer yatağı, masanın üstünde duran kitaplar ve evin önünde kalan otomobil oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber