Vali Harput'tan Karacabey'e övgü

Bursa Valisi Şahabettin Harput, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile birlikte Karacabey Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karacabey'e yeni atanan Kaymakam Ahmet Yurtseven, tarafından kapıda karşılanan Vali Harput, içeri girişte kaymakamlık personeliyle bir müddet sohbet etti.

Kaymakam Ahmet Yurtseven'den bilgi alan Vali Harput, Karacabey'in Bursa ve Türkiye ekonomisine çok önemli katkısı olduğunu söyledi.

Vali Şahabettin Harput, ?Bursamızın Karacabey ilçesi tarihi, turistik, ekonomik ve daha pek çok yönü ile Türkiye değil, dünya çapında zenginlikleri olan bir ilçemiz. Buradaki tarım işletmesi, Osmanlı'nın kuruluşu ve Orhangazi'ye kadar gider. Buradaki ormanlar dünyanın en orijinal ve güzel ormanları, gölleri, muhteşem sahili ve denizi, doğası, özellikle tarım ürünlerinde ki hem zenginliği, hem kalitesi ile çok önemlidir.? dedi.

Kaymakam Yurtseven'den Karacabey'le alakalı bilgi aldığını belirten Vali Harput, ?Karacabey'in son durumunu değerlendirmek, ihtiyaçlarıyla, sorunlarıyla, geleceğe dönük projeleriyle alakalı bilgi alışverişinde bulunmak üzere buraya geldim. İlçemizin gerçekten bir huzur beldesi olması, sükûnet içinde insanlarımızın yarınlarından umutlu ve mutlu yaşaması ve büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını sürdürmeleri her bakımdan takdire değer bir harekettir. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber