Bağımlı gencin tedavisi için tiyatro oyunu sahnelendi

Üniversite öğrencisi Doğukan Manaşırlı'nın sosyal sorumluluk ödevi olarak "Yeni Yaşam" projesi kapsamında bir uyuşturucu bağımlısının tedavi masraflarının karşılanması amacıyla organize ettiği "Hanım Beni Duyuyor musun?" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Oyunu projeye destek veren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da izledi. Zihni Aldırmaz'a projeye desteğinden dolayı plaket verildi.

Çağ Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü son sınıf öğrencisi Doğukan Manaşırlı, ?Yönetim Prensipleri' dersinde öğretmenin sosyal sorumluluk kapsamında herkesin bir ödev hazırlamasını istediğini belirterek, "Ben de ödev olarak hem insanlığa hem de kendime faydam olur diye 'yeni yaşam' adını verdiğim bir proje hazırlayarak bağımlı bir genci bağımlılıktan kurtarmaya karar verdim." dedi.

Bağımlıyı ise bir uyuşturucu bağımlısının cenazesinde krize girmesiyle bulduğunu anlatan Manaşırlı, "Ödevin ilk 6 ayında bağımlı ile bire bir ilgilenerek ücretsiz olarak psikolojik destek sağlandı. Bu süreçte bağımlı arkadaşımız eroini neredeyse kullanmaz duruma geldi. Ancak tamamen kullanmaması için İstanbul'da özel bir hastanede tedavi görmesi gerekiyor." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber