Müftülük, umre için öğretmenlerden yardım istedi

Ardahan Müftüsü Galip Akın, il merkezinde ve köylerinde görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri ve meslek dersleri öğretmenleriyle bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 15:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez İnönü İlköğretim Okulu salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, İl Müftüsü Galip Akın ve şube müdürleri katıldı. Öğretmenlerle 2013 yılı umre kayıtları hakkında bilgi alışverişinde bulunan Müftü Akın, umreye öğretmen ve öğrencilerin de kayıt yaptırmaları için teşvikte bulundu.

Öğretmenlerin bir ailenin fertleri gibi olduğunu söyleyen İl Müftüsü Galip Akın, yapılacak din hizmetlerinde her türlü katkıyı kendilerinin yanında görev yapan din kültürü ve meslek dersleri öğretmenlerinin de vermesi gerektiğinin altını çizdi. Müftü Akın, İl Müftülüğünce düzenlenen vaaz irşat programlarında cuma günleri görev almak isteyen din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ve meslek dersleri öğretmenlerine de camilerin minber ve mihraplarının açık olduğunu belirtti. Oldukça olumlu geçen toplantının ardından öğretmenler memnuniyetlerini ifade ederek, bu toplantıların sık sık yapılmasını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber