Mardin Emniyet Müdürlüğü'nden öğrencilere madde bağımlılığı semineri

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Herkes Eğlensin Turnuvaya Renk Gelsin' ÇOGEP Projesi Futbol ve Voleybol Turnuvası'na katılan bin 382 öğrenciye madde bağımlılığı, sigaranın zararları, etkili iletişim ve verimli ders çalışma yöntemleri konularında eğitim seminerleri verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara, Mardin Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik ekipleri tarafından düzenlenen futbol ve voleybol turnuvasına katılan öğrencilere yönelik, öğrencilerin suç ve kötü alışkanlıklara karşı bilgilendirmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla madde bağımlılığı, sigaranın zararları, etkili iletişim ve verimli ders çalışma yöntemleri hakkında eğitim seminerleri verildiğini söyledi.

Derviş Kara, 'Herkes eğlensin turnuvaya renk gelsin' ÇOGEP Projesi kapsamında bir ay boyunca devam eden turnuvaya katılan öğrencilerden Mardin Merkezde Artuklu Üniversitesi (Akm) salonunda 395, Derik'te 320, Kızıltepe'de 310, Nusaybin'de 357, olmak üzere toplam bin 382 öğrenciye eğitim seminerleri düzenlenmiştir. Seminerdeki öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak amacı ile kitap hediye edildi. TDP Faaliyetleri kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonunda denetimli serbestliğe tabi tutulan 180 kişiye "Madde Bağımlılığının Zararları" konusunda bilgilendirme ve bilinçlendirme konferansı verildi." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber