Apartman girişine bırakılan Murat bebek, hayata tutundu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesine bağlı Marmaracık beldesinde bir apartmanın girişine terk edilen bebek, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastanede 'Murat' adı verilen bebek, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde bir apartman girişinde bulunmasından sonra Çorlu Özel Reyap Hastanesi Yeni Doğan Ünitesi'nde tedavi altına alınan Murat bebek yoğun bakımdan çıkarılarak, tedavisinin devamı için Tekirdağ Devlet Hastanesine sevk edildi. Murat bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgiler veren Çorlu Özel Reyap Hastanesi Uz. Dr. Filiz Tilki, "Bebek 25 Aralık'ta birileri tarafından apartman boşluğunda, battaniyeye sarılı ve çok aşırı derecede soğuk halde bulunmuş. Tedavisinin yapılması için hastanemize getirildi. Hasta bize getirildiğinde solunum sıkıntısı vardı solunum cihazına bağladık. Enfeksiyonu olan hastaya yönelik tedaviye başladık. Yapılan tedaviler sonucunda toparladı, idrar çıkışı daha iyi oldu. Tansiyonu normale döndü, solunumları rahatladı. Solunum cihazından ayırdık. Bu sabah itibariyle durumu düne göre daha iyi oldu." açıklamasını yaptı.

Konuyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ il Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise bebeğin tedavisinin müdürlük kontrolünde devam ettiği ve durumunun şuan iyi olduğu, tedavi sonrasında bebeğin çocuk yuvasına alınarak gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber