Bakanım dayak yiyorum kurtar

Haber Giriş : 03 Kasım 2005 06:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya'daki çocuk yuvasında yaşanan olayın ardından bir dayak iddiası da Trabzon'dan geldi. Ailesinin henüz 25 günlükken sokağa terk ettiği 17 yaşındaki M.B., Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'ya yazdığı mektupta ?Lütfen bize yardım edin? dedi.

Mektubunda yurtta kalan çocukların çok zor şartlar altında yaşadığını iddia eden ve Ticaret Lisesi öğencisi olduğunu söyleyen M.B., şunları söyledi: ?Trabzon Yetiştirme Yurdu'ndan sürekli bizi döven ve dayak sonucu beni komaya sokan öğretmenleri mahkemeye verince atıldım. Ölümden döndüm. Ama burada dayak hâlâ var ve yurtta kalan çocuklar çok kötü durumdalar. Lütfen bize yardım edin. Mahkemem halen sürüyor. Bakanım, Malatya'daki olayları izleyince insanlar çok üzüldü ama biz bunları yıllardır yaşıyoruz.?

ALLAH VİCDAN VERSİN

M.B., çocuklara dayak atan kişinin müdür yapıldığını da iddia ettiği mektubuna şöyle devam etti: ?Allah biraz vicdan versin bakanım, bizim elimizden tutan kimsemiz yok, bize sahip çıkın. En çok dayak atanlar Z.Ç, M.A, N.K, H.S, M.Ş'dir. Bu öğretmenler hâlâ çocuk dövmeye devam ediyor. Ben ise dayağa karşı geldiğim için yurttan atıldım. Yardımcı olmanızı bekliyorum, Başbakanlığımıza da bir dilekçe ile başvuracağım.?

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber