Kendini seyir halindeki araçların önüne attı

Bugün öğle saatlerinde Erzurum kent merkezi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ilginç hareketler sergileyen bir kişi, vatandaşların dikkatini çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da vatandaşların ve trafiğin en yoğun olduğu Cumhuriyet Caddesi üzerinde kendini seyir halindeki otomobillerin önüne atıp, trafiğin kilitlenmesine neden olan ve kafasını yumruklayan, çöp kutularını deviren bir kişi dikkat çekti.

Bugün öğle saatlerinde Erzurum kent merkezi Cumhuriyet Caddesi üzerinde ilginç hareketler sergileyen bir kişi, vatandaşların dikkatini çekti. Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen ve isminin Mehmet olduğu belirtilen genç adam, elindeki selpak ve sakızları satamadığı gerekçesiyle anormal hareketler sergiledi. Kendini seyir halindeki otomobillerin önüne atan genç adam, trafiği durdurdu. Bazı vatandaşların genç adamı yoldan kenara çıkarmasına rağmen şahıs defalarca aynı hareketi tekrarladı. Bu sırada kendini seyir halindeki otomobillerin önüne atan genç adama bir ticari taksi çarpmaktan son anda yaptığı frenle kurtuldu.

Trafiğin zaman zaman kilitlenmesi üzerine bazı sürücüler şahsı araçlarından inerek yeniden kaldırama çıkardı. Buna da sinirlenen genç adam önce birkaç kez kafasını yumrukladı. Kaldırım kenarında bulunan çöp kutusunu deviren şahıs, ardından yeniden seyir halindeki otomobilin önüne kendini atarak yere yattı. Bir süre sürücülere zor anlar yaşatan şahıs, bir vatandaşın kendisinden alışveriş yapması üzerine yoluna devam ederek gözlerden kayboldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber