Giresunlu STK'lardan, Rektör Attar ve Emniyet Müdürü Bulak'a ödül

Giresun'da bulunan 67 sivil toplum kuruluşu(STK) Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar ile Giresun Emniyet Müdürü Hükmet Bulak'a, yaptıkları başarılı çalışmalar nedeniyle '2012 Yılı Üstün Hizmet Ödülü' verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2012 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlk ödül töreni Giresun Üniversitesi'nde yapıldı. Buradaki törende 67 STK adına bir konuşma yapan Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, 29 Mart 2012 tarihinde Giresun Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Aygün Attar'ın, kısa zamanda yaptığı ciddi çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Kara, Attar'ın çalışmaları ve gayretleri sonucu Giresun Üniversitesi'nin ?Karadeniz'in parlayan yıldızı? haline geldiğine işaret etti. Kara, "Tüm bu çalışmalarını STK'lar olarak yakından izlediğimiz ve bir Giresunlu hemşehrimiz olarak kabul ettiğimiz Sayın Attar, ilk kadrolu profesör olarak üniversitemize geldiği 2007 yılından bu yana ve de özellikle Rektör olduktan sonra, her vesileyle Giresun'un ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtımını yapmış, toplumda birlik ve beraberlik duygusunun gelişmesine, kentlilik bilinci ve kültürünün artmasına önderlik etmiş, kavga, çatışma, tartışma, yakınma ve eleştiri yerine uzlaşıyı ve hizmeti esas almış, her siyasi görüşe eşit uzaklıkta durmuş, farklılıkları zenginlik olarak görmüş ve kabul etmiş, kentimizin ekonomik, sosyal, demokratik yaşamının gelişmesine, spora, sanata, kültür etkinliklere katkıda bulunmuştur. Unuttuğumuz, bilmediğimiz yerel değerlerimize sahip çıkmış, onları tanımamızı sağlamıştır, gurbetle sılayı buluşturarak il dışındaki hemşehrilerimize aidiyet duygusu kazandırmıştır. Bu ve benzeri nedenlerle 67 STK temsilcileri olarak, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Aygün Attar'ı, takdir ediyoruz ve daha çok hizmet yapmaya özendirmek amacıyla kendisini ?2012 Yılı Üstün Hizmet Ödülü'ne layık gördüğümüzü kamuoyuna açıklıyoruz." dedi.

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar da yaptığı konuşmada, ödülden dolayı STK'lara teşekkür etti. Attar, "Giresun Üniversitesi bir şehir üniversitesidir. Şehrin birlik ve bütünlüğünün oluşturulması sürecinde çok büyük hizmeti olan siz STK'larına teşekkür ediyorum. Böyle şerefli bir ödüle layık görüldüğümüz için ayrıca hepinize şükranlarımı arz ediyorum. Bütün bu başarılarda Giresunlu tüm hemşehrilerimizin imzaları vardır. Bunu bilmenizi isterim." diye konuşu. Kara, konuşmasının ardından Attar'a ödülünü verdi.

"POLİS- HALK İLİŞKİLERİNDE MEMNUNİYET VERİCİ KATKILARI VAR"

Giresun'da 67 STK tarafından Giresun Emniyet Müdürü Hükmet Bulak'a da, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı 2012 Yılı Üstün Hizmet Ödülü verdi. Emniyet Müdürlüğü'nde de yapılan trende konuşan Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, Giresun'da bulunan STK'lar olarak, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak'ın çalışmalarını takdir ettiklerini, kendisini daha çok hizmet yapmaya özendirmek amacıyla bu ödüle layık gördüklerini aktardı. Ali Kara, "Giresun Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasına müteakip kadro çalışması anlayışı ile kurduğu ekibi sayesinde öncelikle güler yüzlü ve hoşgörülü davranışları, şehirdeki asayiş olaylarında hızla huzur ve istikrarın sağlanması noktasında gösterdiği başarı ve polis- halk ilişkilerindeki memnuniyet verici katkılarından dolayı Emniyet Müdürümüz Sayın Hikmet Bulak'ı ve ekibini kutlarız." ifadelerini kullandı.

Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ise yaptığı konuşmada, ödülden dolayı STK'lara teşekkür etti.

Bulak, şöyle konuştu: "Giresun Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine yönelen asayiş suçları, uyuşturucu madde kaçakçılığı, silah kaçakçılığı, her türlü yolsuzluk suçları, terörizm, bilişim ve organize suçlarla ile etkin mücadelemizi sürdürerek, kamu düzenini, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak siz değerli Giresunlu vatandaşlarımız ile, bugüne kadar yürütülen etkin işbirliği sürecini artırarak devam ettirmek adına çalışmalarımız devam edecektir."

Konuşmaların ardından Bulak'a ödülü verildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber