Casusluk şebekesi dinleme kayıtları dehşete düşürdü

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 11:16, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Askeri casusluk çetesi tutuklu sanığı N.Ç ile, ?Böcüğüm' dediği şüpheli arasında geçen görüşme deşifre olurken, suç örgütüne yönelik, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın da soruşturma başlattığı öğrenildi.

N.K: ?Ah böcüğüm ah, elimde neler var benim, evimi bassalar ayrı bir dava başlatacaklar. Ergenekon, Balyoz darbesi falan değil. Bu farklı şey, yapacak bir şey yok.?

Askerlere eskort kızlarla tuzak kurarak kozmik bilgileri sızdıran askeri casusluk çetesinin üniversite öğrencisi tutuklu sanığı N.K'nin telefon görüşmeleri dehşete düşürdü. 14 Nisan 2011 günü yaptığı bir telefon görüşmesi teknik takibe takılan N.K, ?Ah böcüğüm ah, elimde neler var benim, evimi bassalar ayrı bir dava başlatacaklar. Ergenekon, Balyoz darbesi falan değil. Bu farklı şey, yapacak bir şey yok? diye konuşuyor. N.K'nin bir şüpheliyle yaptığı konuşmada da, gün yüzüne çıkmamış belgelerini çıkarttığını belirterek, ?İki senedir topladığım, elimde biriktirdiğim şeyleri fotoğraflar, şunlar bunlar... Benim o 2007-2008 döneminde 2009 döneminde de bütün tanıdığım insanlar kim nedir nasıldır, özellikleri, şu bu, nerede görev yapıyor? Bu insan bana bize nasıl faydalı olabilir? Falan gibi anladın mı? dediği, diğer şüphelinin de ?Anladım, bir de bana güzel bir dosya hazırlasana sen. Sen bir dosya hazırla da ben onu bir yerlere vereceğim... Herkes hakkında? diye yanıtladığı kayıtlarda yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber