Sinop Valisi Cengiz açıklaması

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, 'Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 2012 yılı içerisinde her alanda önemli gelişim ve değişimler yaşandı' dedi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sinop Valisi Ahmet Cengiz, "Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 2012 yılı içerisinde her alanda önemli gelişim ve değişimler yaşandı" dedi.

Cengiz, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, 2012 yılını acı ve tatlı olaylarıyla geride bırakarak 2013 yılına yeni umutlarla girildiğini belirtti.

Sinop'un tanıtım faaliyetleri kapsamında Ankara'da Tanıtım Günleri, Ulusal Belgesel Film ve 4 Mevsim Fotoğraf yarışmalarının düzenlendiğini vurgulayan Cengiz, şunları kaydetti:

"Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 2012 yılı içerisinde her alanda önemli gelişim ve değişimler yaşandı. Düzenlenen spor, yol, afet ve balıkçılık çalıştayları ile Sinop, tarihinde birçok ilki gerçekleştirdi. Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın yol yatırımları olmak üzere ilimiz büyük yatırımlar aldı. Sinop artık Samsun'a, Ankara'ya ve İstanbul'a daha yakın hale geldi. Yeni yılda ilimizin her alanda kalkınması, vatandaş odaklı ve güler yüzlü kamu hizmetlerinin kalitesinin artırılması için kamu kurumları, özel sektör, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri ve tüm paydaşlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi uyum, işbirliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edip vatandaşımızın güvenine layık olacağız."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber