Bakan Yılmaz, Alo 182 hattını arayan vatandaşa randevu verdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de hizmet veren Assistt çağrı merkezi şubesini ziyaret etti. Çağrı merkezinde çalışan bir grup, Bakan Yılmaz'ı halk oyunu ile karşıladı.

Assistt çağrı merkezi, vatandaşların Sağlık Bakanlığı'na bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezlerinden muayene randevusu almalarını sağlayan bir hizmet olduğunu açıklayan çağrı merkezi Müdürü Gökhan Yükseloğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade etti.

Bakan Yılmaz ise buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra gelen bir çağrıyı kendisi cevapladı. İstanbul'dan, Eylül Yılmaz adına randevu almak isteyen vatandaşa, Bakan Yılmaz'ın, 'son kararınız ise randevuyu giriyoruz' diyerek konuşması, gülüşmelere sebep oldu. Sonrasında teyit amaçlı bilgileri tekrarlayan Bakan Yılmaz, 4 Ocak tarihine Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi'ne randevu verdi.

Bakan Yılmaz, "Benimle aynı soyadı taşıyorsunuz" diyerek konuştuğu kişiye kendisini tanıttı. Gülmelere sebep olan konuşmada Bakan Yılmaz, ''Çağrı merkezini ziyarete gelmiştim, arkadaşlarımız benim cevap vermemi istediler. Soyadaşımız olan bir kızımıza randevu ayarlamış olduk. Hayırlı şifalar diliyorum.'' diyerek konuşmayı sonlandırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber