Siirt'te yılın ilk bebeği Yusuf doğdu

Siirt'te yılın ilk bebeği erkek doğdu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ocak 2013 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt'te yılın ilk bebeği erkek doğdu. Siirt Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde doğan bebeğe doktorunun ismi olan Yusuf adı verildi.

Yusuf Bebek'in annesi Leyla Yılmaz, üç kız çocuğu olduğunu bugün de bir erkek çocuk sahibi olduğunu belirterek yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini istedi. Anne Leyla Yılmaz, 4 kilogram 50 gram olarak dünyaya gelen ve 'Yusuf' adını verdikleri oğullarının dördüncü çocukları olduğunu belirterek, 2013 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen oğluyla büyük bir sevinç yaşadı. Hemşirelerin getirdiği bebeği kucağına alarak seven anne Yılmaz, yeni yılın ilk bebeği olan oğluna sarılarak büyük bir mutluluk yaşadı.

Siirt Kadın doğum ve Çocuk hastalıkları hastanesinde yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Yusuf Yılmaz, hastane çalışanlarının ilgi odağı oldu. Çalışanlar yıllın ilk doğan bebeği severek hatıra fotoğrafı çektiler.

Hastane doktorlarından Kadın Doğum Hastalıkları uzmanı Yusuf Kılıç, 4 bin 50 gram ağırlığındaki bebeğin ve annenin sağlığının iyi olduğunu söyledi. Dr.Kılıç, "Siirt'te yılın ilk bebeği. Ağrılarıyla başvurdu. 40 haftalık bir gebeydi. 4 kilo 50 gram ağırlığında. Normalin biraz üstünde. Tosuncuk bir bebek. Ebe hanımlarımız gayet başarılı bir doğum yaptırdılar. Anne ve çocuğun sağlık durumu gayet iyi. 3 kızdan sonra doğan bir Bebek" dedi.

Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık, anne ve bebeğe çeşitli hediyeler vererek anneyi kutladı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber