Kar geliyor... İşte 5 günlük haritalı tahmin

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ocak 2013 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kar geliyor... İşte 5 günlük haritalı tahmin

Yapılan son değerlendirmelere göre: Sabah saatlerinde Antalya çevreleri ile gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de aralıklı yağmur bekleniyor. Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin kuzey ve batısında 1 ila 2 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Değişik yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Muğla açıklarında kuvvetlice (30-50km/s) eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere, iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma vb.) karşı, başta sürücüler olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde bölgenin doğusunun yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde, bölgenin doğusu ve Trakya başta olmak üzere yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Kıyılarının az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu ve yer yer yoğun olmak üzere sisli geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Az bulutlu, batısı parçalı ve çok bulutlu sabah ilk saatlerde Antalya çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bölgenin iç kesimlerinin sisli geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere sisli geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin sisli, gece saatlerinde bölge genelinde aralıklı yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ve doğusunda kuvvetli olmak üzere, bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Cuma

Cumartesi

Pazar

Pazartesi

Salı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber