Doğanşehir'de kar kazalara neden oldu

Doğanşehir ilçesinde, kar yağışı ve buzlanma trafik kazalarına neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2013 13:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doğanşehir'de kar kazalara neden oldu

Doğanşehir'de 3 kaza meydana geldi.

Sürgü bölgesi trafik ekipleri, Doğanşehir Savaklı arasında bir aracın kayarak devrildiğini, Erkenek tüneli mevkiinde bir TIR'ın kayarak yolu kapattığını, Adana Malatya karayolu Erkenek mevkiinin bir ara ulaşıma kapalı olduğunu ve büyük bir araç konvoyu oluştuğu, kazalarda 7 kişinin hafif yaralandığını bildirdi.

Polat beldesinde, aşırı buzlanma nedeniyle H.A yönetimindeki 44 HR 777 plakalı araç Çinolu mevkiinde yoldan çıkarak

şarampole düştü. Kazada, otomobilde bulunan 5 kişi hafif sıyrıkla kurtuldu.

Aynı saatlerde plakası belirlenemeyen bir araç yoldan çıkarak şarampole yuvarlanmadan askıda kaldı. Aynı saatleri müteakiben 3 araç daha yolun çeşitli yerlerinde devrildi.

Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, gece yolda buzlanma meydana geldiğini belirterek şunları söyledi: "Sabah ilk iş olarak tuzlama çalışması yaptık. Çinolu mevkiinde rampa olması münasebetiyle buzlanmadan dolayı 5 araç kayarak devrilmiş ya da şarampole düşmüştü. Onları kurtardık. Çok şükür araçlarda ufak yaralamalı dışında yaralanma olayı olmamıştır."

Dün akşam saat 20.30 sularında 44 LR 760 plakalı araç Doğanşehir

sınırlarında şarampole uçtu. Doğanşehir trafik ekipleri, olay yerine gittiklerinde aracın içinde kimseye rastlamadı. Emniyet ekipleri aracın sahibini aramaya başladı. Ekipler araçtakilerin tedavi için hastaneye gidip gitmediklerini araştırıyor. Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Erkenek Tüneli mevkiine kadar olan kısımda yavaş seyretmeleri kar lastiği olmadan yola çıkmamaları, zincir takoz ve çekme halatı bulundurmaları konusunda şoförleri uyardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber