Sinop'ta 'Gençlik ve güvenli gelecek' konferansları

Sinop il Emniyet Müdürlüğü'nce öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Gençlik ve güvenli gelecek’ konferanslarının devam edeceği bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Ocak 2013 14:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sinop'ta 'Gençlik ve güvenli gelecek' konferansları

Sinop il Emniyet Müdürlüğü'nce öğrencilere yönelik düzenlenen "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konferanslarının devam edeceği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il merkezindeki Fen Lisesi, 75. Sağlık Meslek Lisesi, Atatürk Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi ve Sinop Lisesi'nde öğrenim gören ve üniversite sınavına hazırlanan son sınıf öğrencilerine "Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu konferanslar düzenlendiği belirtildi.

Konferansların, ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz kılmak, söz konusu örgütlerin eleman temini konusunda yürütecekleri faaliyetler ile ilgili olarak gençliği ve kamuoyunu aydınlatmak, polisin, dolayısıyla devletin her zaman öğrencilerin yanında olduğunu hissettirmek ve okullarda güvenli eğitim ortamlarını sağlamak amacıyla düzenlendiği aktarıldı.

Açıklamada, konferansların İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 2012-2013 eğitim-öğretim yılı boyunca devam edeceği vurgulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber