Bilecik Emniyet Müdürü emekli oldu

Yaş haddinden emekliye ayrılan Bilecik Emniyet Müdürü Emir Gökpınar'a veda yemeği düzenlendi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Ocak 2013 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisevi'ndeki veda yemeğine Vali Halil İbrahim Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Ağır Ceza Reisi İbrahim Kolcu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, İl Emniyet Müdürü Emir Gökpınar, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural, Emniyet Müdür Yardımcıları, ilçe Emniyet Müdürleri ve Amirleri, Şube Müdürleriyle personel katıldı.

Gökpınar'ın özgeçmişinin slayt ortamında anlatıldığı ve duygulu anların yaşandığı yemekte Vali Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Koç, Belediye Başkanı Yağcı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yıldız, İl Emniyet Müdürü Gökpınar, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Uğural ve Emniyet Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı İlhan Akgüneş, Emniyet Müdürü Gökpınar'a çeşitli hediyeler verdi.

Gökpınar, Bilecik'te görev yaptığı süre içerisinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu belirterek, Bilecik'i unutmayacağını ve kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber