Uniacademy firmasının gönderdiği tekzip

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ocak 2013 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TEKZİP YAZISI

Sayın Basın Mensupları firmamızın yapmış olduğu iştigal ile ilgili tamamen aslından saptırılmış haberlere yer verilmiştir.

Bu haberleri yapmadan önce haberciliğin temeli olan araştırmacı özelliğinizi kullanmadan daha yaptığımız işle ilgili bizi arayarak bilgi edinmeden kulaktan dolma bilgilerle haber yapılmıştır.

Sayın basın mensupları düzeltilmesini ve yayınlanmasını istediğimiz haberin aslı aşağıdaki şekilde düzeltilmedir.

Firmamız Uniacademy aynı iştigali yürüten diğer firmalar gibi üniversitelerde sertifika programları düzenlemektedir. Firmamız Eğitim Danışmanlığı ve ISO 9001:2008 Kurulumu, ISO 9001:2008 KYS İçtetkikçi Eğitimi, NLP, Kişisel Gelişim, Yurt Dışı Eğitimleri üzerine çalışmaktadır. Ve diğer firmalardan farklı olarak eğitimi BEDELSİZ yapıp yapılmış olan eğitimin karşılığında kendi hür iradesiyle karar veren kişilere almış oldukları eğitimin sertifikasını belli bir bedel karşılığında belgelendirmesini yapmaktayız. Eğitimi bedelsiz yapmamızda ki amaç öğrencilerin maddi durumlarını göz önünde bulundurularak herkesin bu eğitime bedelsiz katılarak ileriki iş hayatlarında almış oldukları bilgiler sayesinde yardımcı olabilmektir. Eğitimlerimizi vermiş olduğumuz kurumların işleyişini dikkate alarak eğitim süreci 2 veya 3 tam gün sürmektedir. Bu eğitimi veren firmalar araştırılırsa ISO İçtetkikçi eğitimleri 2 gün sürmektedir, hatta bu eğitimin devamında İnteraktif olarak ta ISO Başdenetçilik eğitimleri veren firmalar olduğu görülecektir.

Sadece temel ISO 9001:2008 KYS eğitimleri maksimum 8 – 14 saat sürmektedir ve bu konu ile ilgili bir zaman hükmü bulunmamaktadır. Ayrıca afişlerimizde, stantlarımızda da belirttiğimiz gibi vermiş olduğumuz eğitimlerimizi cd'lerle interaktif şekilde istedikleri zaman bu bilgilere ulaşabilirler.

Bu hizmetin amacı bu gün eğitimi alan kişiler ISO ile ilgili eksiklerini firmadan belli bir ücret ödeyerek değil vermiş olduğumuz eğitim CD'den istedikleri zaman yararlanabilmektedirler ve Haziran ile Eylül ayları arasında Firmamızın merkezinde ücretsiz eğitimlerimiz devam ederek gerekli eğitimleri tamamlamaktayız. A. İLSEVEN ve B. BERDAN TRB firmasının düzenlediği ISO Baş Denetçilik kurslarını başarıyla tamamlayarak bu eğitimleri verebilmeye hak kazanmışlardır.

Eğitimleri düzenleyen şahıslar değildir Uniacademy firmasıdır ve bu eğitimlere katılanlara vermiş oldukları belli bir bedel karşılığında ki Eğitim sertifikasının bu bedeli Uniacademy tarafından faturalandırmaktadır.

Yayınlamış olduğunuz haberde Şahıs odak gösterilirmiş gibi yapılarak Uniacademy Firmasının Verdiği Eğitimler ve belgelendirilmesine hatta bedeli ve işleyiş şekline atıfta bulunulmuştur.

Türkiye Cumhuriyetinde Serbest Ticaret ilke ve kanunlarını yetkili merciler yapmaktadır yani medyanın görevi bu değildir.

Sayın Cihan Haber Ajans yetkilisi tarafından yazılan ve sizler tarafından yayınlanan yazının bu şekilde düzeltilme yapılarak ve Uniacademy Firmasının ticari kariyerini göz önünde bulundurularak ve Anayasanın 5651. yasanın 51/9. maddesi gereğince şeref ve haysiyetinin rencide edilmesi, yalan haber niteliğinde olması, kişilik haklarına saldırı niteliğinde olmasından ötürü düzeltilmesini rica ederiz. Aksi taktirde gerekli adli makamlara yasal sürecin geçmesi dahilinde başvurulacaktır bilginize.

UNIACADEMY EĞİTİM & DANIŞMANLIK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber