Okumayı öğrendiler bayram yaptılar

2012-2013 eğitim-öğretim yılı ile birlikte ilkokula başlayan minikler, okuma-yazmayı öğrenmelerini, 'Okuma Bayramı' ile kutladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okumayı öğrendiler bayram yaptılar

Sahnede hünerlerini sergileyen çocuklar, anne ve babalarından da tam not aldı.

Özel Erkan Koleji 1-A Sınıfı öğrencileri, okulun tiyatro salonunda düzenlenen; 'Okuma Etkinliği'nde sahne aldı. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, sınıf öğretmeni Sibel Zaloğlu'nun hazırlamış olduğu slayt gösterisi ile başladı. Söz konusu slaytta öğrencilerin, faklı yer ve zamanlarda çekilen fotoğrafları yer alırken, bugüne kadar yapılan çalışmalar da yine fotoğraf kareleri ile anlatıldı.

Sahnede şiirler okuyup, piyano resitali sunan minikler, Türkçe ve İngilizce şarkıların yanı sıra dans gösterisinde de bulundu. Anne ve babalarının yanı sıra öğretmen ve okul idarecilerinden de büyük alkış toplayan çocuklar, renkli görüntüler de oluşturdu. Burada konuşan Özel Erkan Koleji Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, geleceğin güvencesi olan çocukların hayata hazırlanmasında öğrenci-veli-idareci işbirliğinin önemli bir rolü olduğunu vurguladı. Yüzçelik, "Bugün şükranla andığımız Cumhuriyetin varisi aziz Atatürk'ün işaret ettiği çocuklar bunlar. Bu çocukları hayata hazırlarken okulla işbirliği içerisinde öğrenci, öğretmen ve veli beraberliğinde emin adımlarla hazırlamalıyız" dedi.

Sınıf öğretmeni Sibel Zaloğlu da, eğitim-öğretimin dönem sonuna yaklaştığımız bu günlerin, yorucu ama bir o kadarda zevkli bir yolculuk olduğunu dile getirerek, programa katkı ve destek sunanlara teşekkür etti.

Özel Erkan Koleji 1-A sınıfı öğrencileri, bir dönem boyu çalışıp, emek vererek okuma- yazma öğrenmelerinin zaferini, kurdelelerini alarak kutladı. Kurdelelerini Erkan Koleji Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, Erkan Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Nazmiye Çabuk ve okulun sınıf öğretmenlerinin elinden aldı. 'Okuma Bayramı', 10. Yıl Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesi ile son buldu. - Adana

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber