Kaymakam Erdoğan şampiyonları ziyaret etti

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde iki yıl önce kurulan Yıldızeli Birlikspor Güreş takımı almış olduğu başarılarla adından söz ettirmeye başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ocak 2013 18:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaymakam Erdoğan şampiyonları ziyaret etti

Hafta sonu Sivas Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda yıldızlar ve minikler kategorisinde takım halinde birinci olarak önemli bir başarıya daha imza atan Birlikspor Güreş Antrenörü Yusuf Geldi takım hakkında bilgiler vererek, "Yerel lig müsabakalarına katılarak 18 sporcuyla takım halinde şampiyon olduk. Yapılan müsabakalarda 8 birinci, 2 ikinci ve 3 sporcumuz da üçüncü oldu. Şampiyon olarak evimize dönmenin mutluluğu içerisindeyiz. Biz kulübümüzü 2 yıl önce kurmuş olmamıza rağmen kısa sürede büyük başarılara imza attık. Diğer antrenörlerimiz Bilal Tanrıverdioğlu ve Kenan Kartal ile birlikte durmaksınız çalışarak bu başarılarımızı perçinlemek için daha çok çalışarak süreklilik sağlamaya istiyoruz. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan kuruşumuzda katkısı bulunana maddi ve manevi her zaman yanımızda bulunan değerli Kaymakamımız Hakan Yavuz Erdoğan'a, kulüp başkanımız Ali Dülger ve yöneticimiz Turgay Yaralı'ya sporcularım ve kendim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca takımımıza malzeme ve diğer konularda yardımcı olan Halk Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Şampiyonları antrenmanda ziyaret eden Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan ise güreşçileri tebrik ederek, Antrenör Yusuf Geldi ve Bilal Tanrıverdioğlu'ndan takım hakkında bilgi aldı.

Çocukluğunda kendisinin de güreş ve judo ile uğraştığını belirten Kaymakam Erdoğan, bu gibi sporlarda başarılı olmanın tek yolunun ara vermeden sağlıklı bir şekilde çalışmalara devam etmek olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber