Tapu Müdürlüğü, ISO 9001 Kalite Belgesi aldı

Ordu Valisi Orhan DÜZGÜN, Ünye Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ ile ‘Uluslararası Kalite Sertifikası’ alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Ocak 2013 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tapu Müdürlüğü, ISO 9001 Kalite Belgesi aldı

Ünye Kaymakamlığında düzenlenen sertifika törenine, Vali Orhan DÜZGÜN, Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT, Kaymakam Mustafa DEMİR, Belediye Başkanı Ahmet ARPACIOĞLU, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami AYDIN, Samsun Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Hasan ÖZALBAN, Ünye İlçe Tapu ve Kadastro Müdürü İhsan KOYUN ile Tapu ve Kadastro Müdürlüğü çalışanları katıldı.

Vali Orhan DÜZGÜN, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, ”Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüz birkaç yıldan beri ciddi bir çalışma yürütüyor. Bu çalışma kapsamında vatandaşlarımızın saatlerce Tapu Dairesinde beklemekten kurtarıldı. Randevu sistemiyle yapılan işlemlerde, hangi saatte randevu verildiyse o saat içerisinde ve kısa süre içerisinde tapu hizmeti ile ilgili işlemler yapılıyor. Bu uygulamayla geçtiğimiz yıl Ordu Tapu Müdürlüğümüz kalite yönetim belgesini almaya hak kazanmıştı” dedi.

“ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile vatandaşlarımızın Tapu Müdürlüğü hizmetlerinden memnuniyeti büyük ölçüde sağlanmış oluyor. Ben buna katkı veren Tapu Müdürlüklerindeki memurlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Vali DÜZGÜN, “Başta İlçe Tapu Müdürü olmak üzere, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğümüze sistemin ülke genelinde yaygınlaşması için gayret eden Genel Müdürlüğümüze de teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra Ünye'de de Tapu Müdürlüğünden vatandaşlarımız daha kısa sürede işlerini bitirmiş ve memnun bir şekilde ayrılacaklar” şeklinde konuştu.

Vali DÜZGÜN, konuşmasının ardından, Ünye İlçe Tapu ve Kadastro Müdürü İhsan KOYUN'a, 'ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi' ile 'Uluslararası Kalite Sertifikası'nı verdi. Ünye Tapu Müdürü İhsan KOYUN da, ”Kalite standartlarına göre kurulmuş, sürekliliğin ve gelişimin sağlandığı, kalitenin takım çalışmasıyla oluştuğu ve hizmet verilen vatandaşlara memnuniyetin ön plana çıkarılmasını ilke edinen kurum ve kuruluşlara TS EN ISO 9001:2008 belgesi layık görülmektedir” diyerek, artık hizmet çıtasının yükseldiğini, hizmet vermede halk memnuniyetinin en üst düzeyde olduğunu ifade etti.

Belgelerin verilmesinin ardından Ünye Tapu Müdürlüğü personelleri pasta keserek davetlilere ikram etti

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber