19 Ocak 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 01:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazeteci yazar Mehmet Ali Birand'ın Teşvikiye Camisi'ndeki cenaze törenine katılacak.

- Törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de hazır bulunacak.

- Birand için Doğan TV Center'da da tören düzenlenecek.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ilçe yürütme kurullarıyla kahvaltıda bir araya gelecek, Karataş Spor Salonu'nda düzenlenen Gaziantep Çevre Otoyolu ve diğer tesisler ile Gaziantep Üniversitesi'nin toplu açılış törenlerine katılacak.

- Erdoğan, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle yemekli toplantıda bir araya gelecek.

- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Başbakan Erdoğan'ın temaslarına eşlik edecek.

3- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin ''Siyaset ve Liderlik Okulu''nun 7. dönem sertifika törenine katılacak.

4- Cezayir'de doğalgaz tesisine yapılan saldırı ile Fransa'nın Mali'ye askeri müdahalesine ilişkin gelişmeler izlenecek.

5- Süper Lig'de Sivasspor-Gaziantepspor, Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ileBursaspor-Kayserispor maçları yapılacak.

-Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda, Fenerbahçe Kulübü'nün olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı da Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber