Hitit Üniversitesi MYO'ya yeni hizmet binası

Çorum Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reha Metin Alkan, Meslek Yüksek Okulu'na yeni bir hizmet binası yapılacağını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2013 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hitit Üniversitesi MYO'ya yeni hizmet binası

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bir dizi incelemelerde bulundu. Akademisyenler ve idari personel ile bir araya gelen Alkan, yüksekokulların son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Personelin teknik donanım ve mekansal sorunların giderilmesine önem verdiklerini dile getiren Alkan, üniversite personelinin çalışma şartlarının gün geçtikçe daha iyi olacağını belirtti. Meslek Yüksekokulu'nda fiziki mekan yenileme çalışmalarının yapıldığını, eğitim ve malzeme desteği sağlandığını, istihdam garantili yeni bölümlerle öğrenci sayısında sürekli artış gözlendiğini, ara eleman yetiştirme noktasında bu okullara büyük görev düştüğünü dile getiren Alkan, bu nedenle yüksek okullara ayrı bir önem verdiklerinin altını çizdi.

MYO'ya içerisinde konukevinin de bulunduğu yeni bir bina kazandıracaklarını dile getiren Alkan, gençlerin fiziksel ve psikolojik bakımdan güçlü ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi yönünde çalışmalarına devam eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu için ise Kuzey yerleşkesinde bir spor kompleksinin yapılacağını belirtti.

Üniversiteleri sadece eğitim öğretim veren kurumlar olarak algılamadıklarını, üniversitelerin en önemli görevlerinden birinin de topluma hizmet olduğunu söyleyen Prof. Dr. Alkan,önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi.

Alkan, üniversite birimlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin gelecek dönemde de devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber