Kars'ta hırsızlık zanlısı 4 kişi yakalandı

Kars’ta 7 ayrı hırsızlık olayına karışan 4 kişi yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2013 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kars'ta hırsızlık zanlısı 4 kişi yakalandı

Merkez Bahçelievler Mahallesi İsmail Hakkı Alaca Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerine giren A.B. ile A.C, Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 kişinin üzerinde yapılan aramada çalınan sigaraların sayısının bulunduğu liste, mor renkli kadın eteği ile siyah renkli kar maskesi bulundu. Ekipler A.B. ve A.C.'nin evlerinde yaptığı aramada ise 1 adet ağız kısmı keskili pense, 1 adet cam kesme elması, 1 adet kilit kırma aparatı ile 7 ayrı iş yerinden çaldıkları belirlenen giysi, elektronik eşya ve gıda malzemeleri ele geçirdi.

Öte yandan polisin evde yaptığı arama sırasında hırsızlık olaylarına karıştıkları tespit edilen A.Y. ile F.G. de gözaltına alındı. Bölgede önceki tarihlerde benzer hırsızlık olaylarının meydana gelmesi sebebiyle, yakalanan şahısların diğer olaylarla irtibatlı olduğu değerlendirilerek, şahısların ikametlerinde yapılan aramada; 1 adet ağız kısmı keskili pense, 1 adet cam kesme elması, 1 adet kilit kırma aparatı, 334 paket değişik markalarda sigara, 22 şişe/kutu değişik markalarda alkollü içecek, 14 adet değişik markalarda kuru gıda maddesi, 120 adet tekstil ürünü (bay-bayan-çocuk) 13 adet değişik marka ve modellerde elektronik eşya, bilgisayar, 48 adet çakmak, 32 adet değişik markalarda kalem pil ve 60 adet değişik markalarda şeker, sakız ve leblebi ele geçirildi.

Polis tarafından yakalanan şüpheli 4 kişinin Kars’ta 7 ayrı ayrı hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Zanlılar, haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber