Eroğlu: Orman muhafaza memurları için Maliye'ye başvurduk

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman muhafaza memurları içinde yeni girenle 30 yılını dolduran arasında fark bulunmadığını belirterek, konuya ilişkin çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 22 Ocak 2013 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eroğlu: Orman muhafaza memurları için Maliye'ye başvurduk

Eroğlu, Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Genel Başkanı Günay Kaya ve yönetim kurulunu makamında kabul etti.

Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak için çalıştıklarını ve bu doğrultuda büyük hedefleri bulunduğunu belirten Eroğlu, hedefi olmayan bütün milletler ve kurumların tarih sahnesinden silinmeye mahkum olduğunu söyledi.

Eroğlu, işçisi ve memuru tüm personeliyle aile gibi olduklarını dile getirerek, birinin ayağına diken batsa hepsinin hissettiğini anlattı.

Memura ve işçilere yaşam standartlarını yükseltecek güzel bir hayat hazırlamayı amaçladıklarını dile getiren Eroğlu, ''Memurların da vazifesi gece gündüz çalışarak, mesai mefhumu tanımadan, gelecek nesillere çok daha büyük, güçlü bir Türkiye bırakmak olacaktır'' dedi.

Orman muhafaza memurları içinde yeni girenle 30 yılını dolduranlar arasında fark olmadığına işaret eden Eroğlu, ''Yeni başlayana orman muhafaza memuru, belli bir kıdem alana kıdemli orman muhafaza memuru, onların başında olana da baş orman muhafaza memuru diyelim. Konuya ilişkin bir teklifimiz var. Maliye biraz karşı çıktı ama inşallah ikna edeceğiz'' dedi.

Günay Kaya da toplu sözleşme sürecinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yüzde 99 destek aldıklarını ifade ederek, Eroğlu ve ekibine teşekkür etti.

Muhabir: Duygu Can

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber